اخذ ویزای دبی آنلاین | کارگزار ویزای دبی | با تخفیف ویژه | غزال پرواز مثل | علی بابا چین
قیمت ویزای دبی به تومان ؟ هزینه ویزای توریستی دبی به درهم محاسبه میشود ، در واقع فروش ویزای دبی در مجموعه ما 295 درهم است .
اخذ ویزای دبی آنلاین ؟ از ده سال گذشته تا به حال تمامی ویزاهای اقدام شده از طرف مجموعه غزال پرواز کیش بصورت آنلاین انجام شده است .
قیمت ویزا دبی 1400 ؟ قیمت ویزا دبی 1400 معادل 255 درهم بوده است که بر اساس نرخ ریالی درهم محاسبه شده و بروز از مسافرین این دریافتی انجام میشده است.
شرایط ویزای دبی برای دختر ؟ برخلاف تصور ، جهت اقدام ویزای دبی برای بانوان یا دخترهای تنها هیچگونه شرایط اضافی یا مازادی وجود ندارد و میتوانند این گروه از مسافرین اقدامات خود را جهت دریافت ویزا انجام دهند.
ویزا دبی شیراز ؟ برای دریافت ویزا دبی به هیچ عنوان ملاک نیست که از کدام شهر ایران یا جهان اقدام به اخذ ویزا میکنید ، برای اخذ ویزا مهم ملیت است که باعث تغییرات در شرایط اخذ ویزا دبی میشود.
شرایط جدید ویزای دبی ؟ از سال 1400تغییراتی در ارئه مدارک جهت اخذ ویزای دبی بوجود آمده است ، اما به هیچ عنوان تغییراتی در شرایط اخد ویزا در ده سال گذشته اعمال نشده است.
کارگزار ویزای دبی ؟ غزال پرواز کیش از جمله کارگزار ویزای دبی محسوب میشود که در ده سال گذشته حتی یک مورد در اقدامات خود ریجکتی نداشته است و مسافرین گرامی میتوانند جهت استعلام عملکرد شرکت ما با مرکز صدور مجوز فعالیت اقتصادی ، یعنی سازمان منطقه آزاد کیش تماس گرفته تا جویای عملکرد این شرکت باشند.
هزینه ویزای توریستی دبی ؟ در حال حاضر میزان و مجموع هزینه های اخذ ویزای توریستی دبی 295 درهم امارات است که معادل نرخ روز درهم ریالی از مسافر دریافت میگردد.
ویزا دبی چند روزه میاد (ویزا دبی چند روزه است) ؟ خیلی ها این جمله رو میپرسند ویزا دبی چقدر طول میکشه ؟ بطور معمول در ایام عادی بعد از اقدام ویزا 3روز کاری زمان میبرد تا ویزای مسافر از طرف ایمگریشن امارات صادر گردد ، اما این مدت زمان میتواند بر حسب شرایط تقویمی یا حتی سیاسی دچار تغییراتی شود.
ویزا دبی فوری ؟ ویزا فوری دبی یا به اصطلاح همان ویزای تاپ ارجنت دبی از گونه ویزاهایی است که مسافرینی که بسیار برای اخد ویزا توریستی دبی عجله دارند میتوانند 24 ساعته با هزینه بیشتر دریافت نمایند.
ویزا دبی علی بابا ؟ شما مسافرین گرامی میتوانید برای درایفت ویزا دبی علی بابا با مجموعه غزال پرواز کیش تماس حاصل فرمایید.
ویزای دبی برای افغانهای مقیم ایران ؟ جهت کسب اطلاعات بیشتر و البته نحوه اخذ ویزای دبی برای افغانهای مقیم ایران یا افغان های غیر مقیم با خطوط شرکت تماس ( 07644423636 ) گرفته تا مشاورین ما اطلاعات دقیق در این خصوص به شما ارائه نمایند.
انواع ویزای دبی ؟ ویزا های دبی به انواع ویزای توریستی ،ویزای کاری یا همان ویزای بیزینسی ، ویزای تحصیلی ، ویزا سرمایه گذاری ، ویزای ترانزیتی دسته بندی شود.
مدارک لازم بجهت اخذ ویزای دبی ؟
-
اسکن رنگی از صفحه اول گذرنامه
-
اسکن رنگی از هر دو طرف کارت ملی و شناسنامه
-
یک تصویر از عکس پرسنلی
ویزا دبی چند ماه برای استفاده اعتبار دارد ؟
-
هرکدام از ویزاهای ذکر شده، پس از صدور، به مدت دو ماه معتبر هستند.
-
بعد از اینکه ویزایتان صادر شد، باید یک چک ضمانت در وجه آژانس هواپیمایی که امور دریافت ویزا را برای شما انجام داده، بپردازید.
-
کشور امارات به افرادی زیر 18 سالی که قصد دارند به تنهایی مسافرت کنند، ویزا نمیدهد.
ویزای کار دبی ؟
اگر یک برنامه جدی و بلند مدت برای شروع کار در دبی دارید، بدانید که رقابت برای دریافت این ویزا بسیار زیاد است و باید یک رزومه حرفهای داشته باشید تا وارد گردونه رقابت شوید. نکته مهم دیگر اینکه برای دریافت ویزای کار دبی، ابتدا باید ویزای اقامت دبی را دریافت کرده باشید. مراحلی که برای دریافت ویزای کار دبی باید طی کنید
شرایط دریافت ویزای کار دبی ؟
-
گرفتن موافقتنامه از وزارت کار دبی؛ اولین گام، دریافت این موافقتنامه است. آنچه که وزارت کار برای صدور این موافقتنامه بررسی میکند این است که آیا شخصی با اقامت دبی که بیکار است، صلاحیت بهعهده گرفتن شغل موردنظر شما را دارد یا خیر. اگر جواب منفی باشد، شما موافقتنامه را دریافت خواهید کرد.
-
دریافت ویزای ورود؛ با دریافت موافقتنامه گفتهشده، ویزایی با اعتبار دو ماهه به شما داده میشود که میتوانید به مدت 30 روز و با حداکثر دو بار اجازه خروج، در دبی اقامت کنید.
-
صدور Labor Card؛ این کارت از جانب کارفرمایی که پیدا کردهاید برایتان صادر میشود و 60 روز اعتبار دارد
-
دریات شناسه یا ID اماراتی؛ برای اخذ این مدرک، به موافقتنامه بند اول و گذرنامهتان نیاز دارد.
-
انجام معاینات پزشکی؛ تعدای تست و آزمایش هم باید انجام دهید که در بیمارستانهای دولتی دبی انجام میشود.
-
مراجعه به اداره مهاجرت و اقامت؛ اگر تمام این مراحل را بینقص و در زمان ذکر شده انجام دهید، مهر ویزای کاری دبی در گذرنامهتان ثبت خواهدشد.
توجه داشته باشید که شما تنها 60 روز برای انجام کلیه این مراحل فرصت دارید. برای همین لازم است با برنامهریزی پیش بروید و مدارک مورد نیاز را تمام و کمال آماده کنید.
دریافت جاب آفر از دبی کار شواری است و بهتر است از طریق موسسات کاریابی اقدام کنید.
ویزای ترانزیت دوبی ؟ اول ببینیم که ویزای ترانزیت چیست و در چه مواقعی کاربرد دارد. اگر شما عازم مقصدی باشد که برای رسیدن به آن پرواز مستقیمی از مبدا به مقصد وجود نداشته و لازم باشد پرواز خود را در یک فرودگاه میانی تغییر دهید، به ویزای ترانزیت نیاز دارید. البته این را هم در نظر داشته باشید که قوانین کشورها در این مورد بسیار متفاوت است و ممکن است گاهی اصلا به این ویزا نیاز پیدا نکنید.
در کشور امارات، قوانین به این قرار است که اگر انتظار شما در فرودگاه برای آغاز پرواز بعدی کمتر از هشت ساعت باشد، نیازی به ویزای ترانزیت ندارد و باید تمام طول مدت انتظار در فرودگاه بمانید و از محدوده ترانزیت خارج نشوید.
در کل دو نوع ویزای ترانزیتی برای توقف در فرودگاه وجود دارد:
-
ویزای ترانزیت 48 ساعته؛ این ویزا به محض ورود به فرودگاه به صورت رایگان قابل صدور است و قابل تمدید هم نیست.
-
ویزای ترانزیت 96 ساعته؛ اگر پروازتان از دبی به مقصد بعدی، بیش از 48 ساعت بعد انجام خواهدشد، ملزم به دریافت ویزای چهار روزه هستید. این ویزا 50 دینار هزینه دارد و قابل تمدید هم نیست.
اعتبار این ویزاها از زمان صدور، 14 روز و غیر قابل تمدید است.
مدارک لازم برای دریافت ویزای ترانزیت امارات
-
فرم درخواست ویزای ترانزیت
-
عکس رنگی 4*6 با پسزمینه سفید
-
گذرنامه با سه ماه اعتبار برای ویزای 48 ساعته و شش ماه اعتبار برای ویزای 96 ساعته
-
کپی رنگی از صفحه اول گذرنامه
-
کارت شناسایی
-
بلیت پرواز به دبی و مقصد بعدی
و اما نگاه اجمالی به شهر زیبای دبی ؛
دبی بزرگترین شهر امارات متحده عربی، لقبی دارد که بسیار برازنده آن است: عروس خلیجفارس. شهری پر از هیاهوی زندگی مدرن و فروشگاههای پر زرقوبرق و نور و رنگ و صدا که نهتنها برای ایران و کشورهای همسایهاش یک مقصد جذاب برای مسافرت است، بلکه یک قطب گردشگری جهانی به حساب میآید و هتلهای لوکس و جذاب آن هرساله خصوصا در روزهای سال نو میلادی، پذیرای مسافرانی از اقصی نقاط جهان است. به طوری که حتی مراحل کمی دشوار گرفتن ویزای دبی مانعی برای سفر به آن نیست.
البته دبی تنها یک مقصد گردشگری نیست و سرمایهگذاریهای عظیمی در آن اتفاق افتاده که منجر به رونق اقتصادی و اقبال بسیاری از مردم برای زندگی و تحصیل در این کشور شده است.
گذشته دبی :
اولین اشارههای تاریخی در دبی از سال 1095 میلادی ثبت شدهاست و اولین نشانههای شهرسازی در دبی به سال 1799 برمیگردد. دبی در سال 1833 به دست شیخ مکتوم بن بطی بن سهیل آل مکتوم بهطور رسمی به عنوان یک شهر بنیان نهاده شد. جایگاه جغرافیایی مهم این شهر، باعث شد تا در قرن بیستم به یک بندر مهم تبدیل شود. در سال 1966 و با کشف نفت در دبی، دبی و کشور قطر تصمیم به راهاندازی یک واحد پولی جدید به اسم «مجلس نقد قطر و دبی»، به جای «روپیهٔ خلیج» قبل از این پول رایج بود گرفتند. کشف نفت منجر شد تا کارگران خارجی برای کار در این شهر به سرعت به آن نقل مکان کنند بهطوریکه در مدت بسیار کوتاهی 300 درصد به جمعیت آن افزوده شد و آن را به یکی از منابع مهم جهانی نفت تبدیل کرد. دبی جدید از زمانی که بریتانیا آن را در سال 1971 ترک کرد شروع به شکل گرفتن کرد. در این زمان، دبی به همراه ابوظبی و 4 شیخنشین دیگر کشور امارات متحده عربی را پایهگذاری کردند. یک سال بعد شیخنشین رأسالخیمه به کشور امارات پیوست اما قطر و بحرین تصمیم گرفتند که هرکدام یک کشور خودکفا باشند. در سال 1973 درهم امارات به عنوان واحد پولی رسمی امارات معرفی شد و به این ترتیب دبی و قطر اتحادیهٔ پولی بین خود را منحل کردند. در سال 1979 در یکی از محلههای دبی با اسم جبل علی یک منطقهٔ آزاد تجاری ساخته شد که به شرکتهای خارجی اجازه واردات و صادرات بدون محدودیت را میداد. با شروع جنگ خلیج فارس در سال 1990 سرمایهداران و تاجران پولها و داراییهای خود را از این شهر خارج کردند که باعث شد اوضاع اقتصادی این شهر برای مدتی بحرانی بشود اما با دگرگونی فضای سیاسی، دوباره رونق خود را به دست آورد.
امروزه دبی به عنوان یک شهر جهانی و بازرگانی موفق و مهم در منطقه جای خود را پیدا کردهاست. اقتصاد دبی با صنعت نفت شروع به رشد کرد و با صنعت سیاحت و توریست آن را تحکم بخشید بیشتر درآمد دبی از منطقه آزاد جبل علی، فروش ملک به شهروندان خارجی در مناطق آزاد، اعطای اقامت، صدور دوباره کالا، ترانزیت مسافر و کالا و همچنین قسمت بزرگی نیز از گردشگری و دیگر خدمات مالی و بازرگانی تأمین میشود. دبی به تازگی توجه جهانیان را از راه ساخت و سازهای بزرگ و همینطور رویدادهای تفریحی و ورزشی هیجانانگیز به خود جلب کردهاست.
در سالهای پایانی دههٔ 2000 میلادی به خاطر بحرانهای مالی گسترده در جهان، ساخت و ساز املاک در دبی برای مدت 3 سال با دشواری جدی روبهرو شد. هر چند دبی توانست بنا بر یک برنامه تدریجی و مداوم خود را بهبود بخشد. در سال 2012 دبی 22مین شهر گرانقیمت جهان و گرانقیمتترین شهر خاورمیانه معرفی شد.
در سال 2013 دبی توانست حقِ داشتن و برگزاریِ اِکسپو 2020 را به دست آورد. اِکسپو سومین رویداد مهم دنیا بعد جام جهانی فوتبال و المپیک است و به «المپیک کشورها» مشهور است. این اولین بار است که یک شهر از خاورمیانه توانست میزبانی این مهمترین نمایشگاه جهان را بهدستآورد. پیشبینیها نشان میدهد اکسپو 2020 برای دبی بیش از 23 میلیارد دلار سود خواهد داشت.